12 september 2021
12:30

Huddinge IF P08:3-1

Referat: Sickla IF Svart 2 - Huddinge IF P08:3-1

Dagens division 3 match gick av stapeln på en stor 9-manna plan på Skuru IP. Då vi mestadels tränar på en halv 7-manna plan så hade vi till en början vissa problem med att anpassa oss till de stora ytorna. Hemmalaget dominerade första perioden med sitt passningsspel, de gjorde effektiva instick och hade en hel del farliga hörnor. Ställningen efter första perioden var 1-0 till Sickla IF. I den andra perioden utökade hemmalaget sin ledning till 2-0 innan vi äntligen får igång vårt egna passningsspel. 2-1 reduceringen kom på ett självmål och 2-2 kvitteringen efter ett skott av Mikael Mörk som studsade stolpe in. I den tredje perioden tog vi över matchen mer och mer. Hemmalaget med endast en avbytare verkade bli trötta och vi gör hela fyra mål innan slutsignalen ljuder.

Slutresultatet blev Sickla IF - Huddinge IF 2-6.

Grönt kort: Mirac Koca

Målen: Självmål, Mikael Mörk 1, Dennis Djedou 1, Albin Karlgren 1, Charlie Älander 1, Amadeus Ejdersand 1

sön 23 maj 2021, 10:00 Huddinge IF P08:3-1 - Sickla IF Svart 2 4 - 10